Pers

Ons persbericht voor iedereen die DokterJaap.nl beter wil leren kennen

 

DokterJaap.nl is met vakantie

E-health is de toekomst. Daar gelooft DokterJaap.nl heilig in. Huisartsendienst DokterJaap.nl heeft geprobeerd patièˆnten die online op zoek waren naar medische hulp, terug te brengen naar de veilige omgeving van de (virtuele) wachtkamer van de eigen huisarts. Helaas houden veel huisartsen hun virtuele wachtkamer voor patièˆnten via DokterJaap.nl gesloten. Maar DokterJaap.nl blijft strijden. Dit keer achter de schermen en in alle rust. Daarom is DokterJaap.nl er even tussenuit en tijdelijk niet beschikbaar.

Download ons statement (27-06-2018)

Lilly stopt met ondersteunen

Nu DokterJaap.nl volledig operationeel is en bewezen heeft een 100% veilig en volwaardig e-health alternatief te zijn, heeft Lilly met ingang van heden besloten haar toch al zeer beperkte ondersteuning aan DokterJaap.nl volledig te staken.

Download Lilly’s statement (31-03-2017)

Reactie op media-aandacht

Naar aanleiding van diverse berichten in de media waarin gesproken wordt over hoe DokterJaap.nl omgaat met de privacy van patiënten, laten we graag weten dat ons platform voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees onze reactie op deze berichten middels ons statement.

Download ons statement (09-01-2017)

Persinformatie

Lees alles over DokterJaap.nl en ontdek waarom dit nieuwe platform een unieke toevoeging is voor de praktijk van de huisarts.

Download onze vragen en antwoorden

Download achtergrondinformatie erectiestoornis

Mediabestanden

Via de volgende link zijn alle digitale mediabestanden van DokterJaap.nl beschikbaar, gebruik hiervan is mogelijk in overleg.

Vraag deze bestanden op

Woordvoerder DokterJaap.nl

Zijn er nog vragen na het lezen van deze perspagina? Stel ze dan aan onze woordvoerder. Zo krijg je een passend antwoord op elke vraag.

Stel onze woordvoerder een vraag