Over ons

De unieke samenwerking waarmee DokterJaap.nl is ontstaan

 

DokterJaap.nl

DokterJaap.nl faciliteert patiënten / aanvragers in Nederland om via de eigen huisarts discreet een medicamenteuze behandeling voor hun erectiestoornis aan te vragen en via een in Nederland geregistreerde en gevestigde apotheek geleverd te krijgen. Zo is de patiënt verzekerd van originele, door de Nederlandse overheid goedgekeurde, medicatie en geen namaakpillen. Dit is in het belang van de veiligheid van de patiënt.

Steunpunt Farmacie Velsen-Noord

De medicijnen worden aangeboden, verkocht en geleverd door of namens Steunpunt Farmacie Velsen-Noord BV, handelend onder de naam DokterJaap.nl en/of ApotheekJaap.nl, ingeschreven bij de KvK in Nederland onder nr. 35030095, met zetel te Wijkerstraatweg 171, 1951 ED Velsen-Noord, BTW-nummer: NL8099.48.011.B01 en geregistreerd bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) onder nummer 02008746.

Pharma Ventures

Het platform DokterJaap.nl wordt geëxploiteerd en beheerd door Pharma Ventures B.V. Pharma Ventures verzorgt o.a. de technische infrastructuur van de website, regelt de contacten tussen patiënten en huisartsen en faciliteert het hele proces van bestelling en recept tot arts en apotheek. Het aanbieden, verkopen en leveren van medicijnen is echter voorbehouden aan Steunpunt Farmacie Velsen-Noord BV, handelend onder de naam DokterJaap.nl en/of ApotheekJaap.nl. Pharma Ventures B.V. is ingeschreven bij de KvK in Nederland onder nr. 61570044 met zetel en kantooradres aan Emmerblok 1, 4751 XE Oud Gastel.

Eli Lilly

Eli Lilly and Company is een groot Amerikaans, research georiënteerd farmaceutisch biotechbedrijf, dat receptgeneesmiddelen ontwikkelt en verkoopt. Eli Lilly vindt het belangrijk om dit platform, waar de patiënt zijn medicatie op discrete wijze, veilig en onder toezicht van zijn eigen huisarts kan aanvragen, te ondersteunen. Patiënten ontvangen via deze site uitsluitend originele medicatie met medewerking van een Nederlandse arts en een in Nederland gevestigde apotheek. Dit is het eerste voor iedereen toegankelijke en veilige online zorginitiatief onder toezicht van de eigen huisarts van de patiënt. Eli Lilly verwacht door ondersteuning van dit online platform de zorgverlening jegens de patiënt te verbeteren, de huisarts te ondersteunen en de verkoop van namaakpillen te verminderen. Eli Lilly Nederland B.V. is ingeschreven bij de KvK in Nederland onder nr. 30087090, met zetel te Papendorpseweg 83, 3528 BJ Utrecht.

Onze unieke samenwerking

DokterJaap.nl is een online platform waar patiënten die een behandeling voor een erectiestoornis wensen terecht kunnen met hun aanvraag. Via DokterJaap.nl zal in overleg met de eigen huisarts een geschikte behandeling worden bepaald. Indien medicatie onderdeel vormt van de behandeling, krijgt de patiënt originele medicatie via een in Nederland gevestigde en onder toezicht staande apotheek op discrete wijze thuisbezorgd. Zo ontvangt de patiënt originele medicatie, die zijn eigen huisarts heeft voorgeschreven. Door samenwerking met Eli Lilly en Steunpunt Farmacie Velsen-Noord is DokterJaap.nl in het leven geroepen, waarbij de veiligheid en privacy van de patiënt centraal staan.