Veelgestelde vragen

Waar gaat je vraag over?

Wie is DokterJaap.nl?

DokterJaap.nl is een online platform waar patiënten die een behandeling voor hun erectiestoornis wensen, terecht kunnen met hun aanvraag. Via DokterJaap.nl zal in overleg met je eigen huisarts een geschikte behandeling worden bepaald. Indien medicatie onderdeel vormt van de behandeling, dan krijg je de originele medicatie via een in Nederland geregistreerde en gevestigde apotheek op discrete wijze thuisbezorgd. Zo weet je zeker dat je de originele, door de Nederlandse overheid goedgekeurde, medicatie ontvangt.

Wat doet DokterJaap.nl nu precies?

DokterJaap.nl levert discreet hulp aan patiënten met erectieproblemen. Op dit discrete platform kan een patiënt met erectieproblemen alle originele, door de Nederlandse overheid goedgekeurde, medicatie aanvragen. Bij DokterJaap.nl is er geen face-to-face confrontatie en is het gemakkelijk om snel een behandeling aan te vragen.

Is DokterJaap.nl uniek?

Jazeker, DokterJaap.nl is uniek, want het is het eerste voor iedereen toegankelijk online zorginitatief dat originele, door de Nederlandse overheid goedgekeurde, medicatie waarborgt onder toezicht van de eigen huisarts van de patiënt.

Wat is het verschil tussen DokterJaap.nl en andere bestaande platformen?

DokterJaap.nl is de eerste en enige website waar je met medewerking van je eigen huisarts originele, door de Nederlandse overheid goedgekeurde, medicatie kunt aanvragen ter behandeling van een erectiestoornis. De medicatie zal dan geleverd worden door een in Nederland geregistreerde en gevestigde apotheek.

Klopt het dat de meeste erectiemedicatie die online aangevraagd worden nep zijn?

Een online aankoop is vaak geen veilige manier om medicatie voor erectiestoornissen te verkrijgen: de huisarts is niet op de hoogte of de juiste diagnose is gesteld en of het juiste medicijn op de juiste manier wordt gebruikt. De overheid waarschuwt ervoor dat veel pillen die je via internet kunt kopen niet zijn wat je ervan verwacht. 50% van alle online aangeschafte medicatie is namelijk niet echt.

DokterJaap.nl voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving. De website heeft een adviesraad van urologen, huisartsen, een radioloog, een physician assistant en een vertegenwoordiger van de patiëntenorganisatie: Prostaatkankerstichting. Het is de eerste en enige website waar je gegarandeerd originele, door de Nederlandse overheid goedgekeurde, medicatie kunt aanvragen ter behandeling van een erectiestoornis voorgeschreven met medewerking van jouw eigen huisarts en afgeleverd door een in Nederland geregistreerde en gevestigde apotheek.

Ik heb een tip en/of opmerking, wat nu?

Om onze service en dienstverlening nog beter te laten verlopen zijn jouw tips en/of opmerkingen van harte welkom! Gebruik hiervoor ons contactformulier.

Ik wil meer weten over DokterJaap.nl, kan dat?

Dat kan! Staat jouw vraag er niet bij, dan helpen wij je graag verder om een zo goed mogelijk antwoord te geven op je vraag. Je kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur of per e-mail via ons contactformulier.