Spedra

Avanafil (Spedra®) medicijn ter behandeling van erectiestoornis

Spedra

Avanafil (Spedra®) is het medicijn ter behandeling van een erectiestoornis, ontwikkeld door Menarini. De werking treedt in binnen 20 tot 40 minuten en het blijft tot 6 uur werken.1 De werking van Spedra verschilt per persoon, omdat iedere situatie anders is.

Hoe Spedra werkt

Je neemt een Spedra tablet ongeveer een half uur voor de gewenste geslachtsgemeenschap in Spedra helpt je alleen een erectie te krijgen wanneer je seksueel opgewonden wordt. Er treedt hierdoor geen ongewenste erectie op. Spedra blijft tot 6 uur werken, hierna neemt de werkzaamheid langzaam af.

Een Spedra pil herken je aan de ivoorkleurige ovale vorm met erop het aantal milligram. Bij DokterJaap.nl ben je altijd verzekerd van een betrouwbare behandeling, waarbij de apotheek die verbonden is aan dit platform uitsluitend originele, door de Nederlandse overheid goedgekeurde, Spedra levert.

Bijwerkingen Spedra

In sommige gevallen zijn er bijwerkingen. Het is om die reden belangrijk om de bijsluiter goed door te lezen voor je deze medicatie gebruikt. Je wilt natuurlijk weten waar je eventueel rekening mee moet houden. De meest voorkomende bijwerkingen zijn: hoofdpijn, flushing (blozen), neus- en sinusverstopping en rugpijn.2

Spedra kopen wanneer je niet op de hoogte bent van de voor- en nadelen is niet verstandig. Om die reden raden we aan om in overleg met de huisarts te gaan wanneer je medicatie koopt. Op het internet tref je veel namaak medicatie aan. Deze niet echte medicatie kan in sommige gevallen gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Je moet er toch niet aan denken welke bijwerkingen neppillen kunnen hebben. Wees daarom verstandig en vraag via DokterJaap.nl een behandeling aan.

Lees de bijsluiter goed door zodat je op de hoogte bent van alle mogelijke bijwerkingen.

Download de bijsluiter 2

Spedra doseringen

Zie hieronder alle originele Spedra medicijnen die worden aangeboden in Nederland. Door discreet een behandeling aan te vragen op DokterJaap.nl, kan je via je eigen huisarts in aanmerking komen voor de onderstaande Spedra medicatie:

Spedra® (avanafil) DokterJaap.nl
50mg, 4 tabletten EUR 59 per stuk 14,75 Aanvragen
100mg, 4 tabletten EUR 64 per stuk 16,00 Aanvragen
100mg, 12 tabletten EUR 92 per stuk 7,67 Aanvragen
200mg, 4 tabletten EUR 72 per stuk 18,00 Aanvragen
200mg, 12 tabletten EUR 116 per stuk 9,67 Aanvragen

Alle totaalprijzen zijn incl. 6% BTW en terhandstellingskosten (6,36). Verkregen voordeel is van toepassing bij aanvragen bestaande uit meerdere doosjes i.v.m. lagere verzend- en terhandstellingskosten, dit is geen korting op de prijs van de medicijnen.

Extra voordelig

Koop meer en betaal minder! Bij ieder extra doosje Spedra® (avanafil) ontvang je 12 euro staffelvoordeel. Dit i.v.m. lagere verzend- en terhandstellingskosten.

Staffelvoordeel bij DokterJaap.nl:

  • 1 Doosje: standaard prijs
  • 2 Doosjes: 12 euro voordeel
  • 3 Doosjes: 24 euro voordeel
  • 4 Doosjes: 36 euro voordeel
  • 5 Doosjes: 48 euro voordeel

[1] Farmacotherapeutisch Kompas. Onafhankelijke geneesmiddeleninformatie voor zorgprofessionals. Retrieved October 29, 2015, from farmacotherapeutischkompas.nl.

[2] College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Spedra patiëntenbijsluiter. Retrieved October 17, 2017 from: geneesmiddeleninformatiebank.nl.