Levitra

Vardenafil (Levitra®) medicijn ter behandeling van erectiestoornis

Levitra

Vardenafil (Levitra®) is het medicijn ter behandeling van een erectiestoornis, ontwikkeld door Bayer. De werking treedt in binnen 15 tot 25 minuten en het blijft 4 tot 5 uur werkzaam.1 De werking van Levitra verschilt per persoon omdat iedere situatie anders is.

Hoe Levitra werkt

Je neemt een tablet Levitra ongeveer een half uur tot één uur voor de gewenste geslachtsgemeenschap in. Levitra helpt je alleen een erectie te krijgen wanneer je seksueel opgewonden wordt. Er treedt hierdoor geen ongewenste erectie op. Levitra blijft tot 5 uur werken; hierna neemt de werkzaamheid geleidelijk af.

Een Levitra pil is herkenbaar aan de ronde vorm en een oranje kleur met Bayer erop en aan de andere kant de hoeveelheid in milligram. Bij DokterJaap.nl ben je zeker van een betrouwbare behandeling, waarbij de aan dit platform verbonden apotheek uitsluitend originele, door de Nederlandse overheid goedgekeurde, Levitra levert.

Bijwerkingen Levitra

Er zijn soms ook bijwerkingen. Het is om die reden altijd belangrijk om de bijsluiter door te lezen voor je met deze medicatie start. Je wilt weten waar je eventueel rekening mee moet houden.

Download de bijsluiter 2

Levitra doseringen

Zie hieronder alle originele Levitra medicijnen die worden aangeboden in Nederland. Door discreet een behandeling aan te vragen op DokterJaap.nl, kan je via je eigen huisarts in aanmerking komen voor de onderstaande Levitra medicatie:

Levitra® (vardenafil) DokterJaap.nl
5 mg, 4 tabletten EUR 48 per stuk 12,00 Aanvragen
10 mg, 4 tabletten EUR 67 per stuk 16,75 Aanvragen
10 mg, 12 tabletten EUR 143 per stuk 11,92 Aanvragen
20 mg, 4 tabletten EUR 96 per stuk 24,00 Aanvragen
20 mg, 12 tabletten EUR 205 per stuk 17,08 Aanvragen

Alle totaalprijzen zijn inclusief 6% BTW, waarbij de terhandstellingskosten (6,36) zijn inbegrepen. DokterJaap.nl verrekend geen extra leveringskosten.

[1] Farmacotherapeutisch Kompas. Onafhankelijke geneesmiddeleninformatie voor zorgprofessionals. Retrieved Oktober 29, 2015, from farmacotherapeutischkompas.nl.

[2] College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Levitra patiëntenbijsluiter. Retrieved March 21, 2016 from: geneesmiddeleninformatiebank.nl.