Levitra

Vardenafil (Levitra®) medicijn ter behandeling van erectiestoornis

Levitra

Vardenafil (Levitra®) is het medicijn ter behandeling van een erectiestoornis, ontwikkeld door Bayer. De werking treedt in binnen 15 tot 25 minuten en het blijft 4 tot 5 uur werkzaam.1 De werking van Levitra verschilt per persoon omdat iedere situatie anders is.

Hoe Levitra werkt

Je neemt een tablet Levitra ongeveer een half uur tot één uur voor de gewenste geslachtsgemeenschap in. Levitra helpt je alleen een erectie te krijgen wanneer je seksueel opgewonden wordt. Er treedt hierdoor geen ongewenste erectie op. Levitra blijft tot 5 uur werken; hierna neemt de werkzaamheid geleidelijk af.

Een Levitra pil is herkenbaar aan de ronde vorm en een oranje kleur met Bayer erop en aan de andere kant de hoeveelheid in milligram. Bij DokterJaap.nl ben je zeker van een betrouwbare behandeling, waarbij de aan dit platform verbonden apotheek uitsluitend originele, door de Nederlandse overheid goedgekeurde, Levitra levert.

Bijwerkingen Levitra

Er zijn soms ook bijwerkingen. Het is om die reden altijd belangrijk om de bijsluiter door te lezen voor je met deze medicatie start. Je wilt weten waar je eventueel rekening mee moet houden. De meest voorkomende bijwerking is hoofdpijn. Hierna volgen duizeligheid, blozen, neusverstopping en dyspepsie (maagklachten).2

Levitra kopen is onverstandig als je niet de voor- en nadelen kent. Daarom raden we aan om altijd in overleg met de huisarts te gaan wanneer je medicatie wil kopen. Op het internet vind je veel namaak medicatie. Deze niet echte medicatie kan in sommige gevallen gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Je moet er toch niet aan denken welke bijwerkingen neppillen kunnen hebben. Wees daarom verstandig en vraag via DokterJaap.nl een veilige behandeling aan.

Lees de bijsluiter goed door zodat je op de hoogte bent van alle mogelijke bijwerkingen.

Download de bijsluiter 2

Levitra doseringen

Zie hieronder alle originele Levitra medicijnen die worden aangeboden in Nederland. Door discreet een behandeling aan te vragen op DokterJaap.nl, kan je via je eigen huisarts in aanmerking komen voor de onderstaande Levitra medicatie:

Levitra® (vardenafil) DokterJaap.nl
5mg, 4 tabletten EUR 56 per stuk 14,00 Aanvragen
10mg, 4 tabletten EUR 65 per stuk 16,25 Aanvragen
10mg, 12 tabletten EUR 103 per stuk 8,58 Aanvragen
20mg, 4 tabletten EUR 84 per stuk 21,00 Aanvragen
20mg, 12 tabletten EUR 160 per stuk 13,33 Aanvragen

Alle totaalprijzen zijn incl. 6% BTW en terhandstellingskosten (6,36). Verkregen voordeel is van toepassing bij aanvragen bestaande uit meerdere doosjes i.v.m. lagere verzend- en terhandstellingskosten, dit is geen korting op de prijs van de medicijnen.

Extra voordelig

Koop meer en betaal minder! Bij ieder extra doosje Levitra® (vardenafil) ontvang je 12 euro staffelvoordeel. Dit i.v.m. lagere verzend- en terhandstellingskosten.

Staffelvoordeel bij DokterJaap.nl:

  • 1 Doosje: standaard prijs
  • 2 Doosjes: 12 euro voordeel
  • 3 Doosjes: 24 euro voordeel
  • 4 Doosjes: 36 euro voordeel
  • 5 Doosjes: 48 euro voordeel

[1] Farmacotherapeutisch Kompas. Onafhankelijke geneesmiddeleninformatie voor zorgprofessionals. Retrieved October 29, 2015, from farmacotherapeutischkompas.nl.

[2] College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Levitra patiëntenbijsluiter. Retrieved October 17, 2017 from: geneesmiddeleninformatiebank.nl.