Erectiestoornis behandeling

Ontdek alle erectiestoornis behandelingen en kies de hulp die bij jou past

Erectiestoornis behandeling

Ontdek alle erectiestoornis behandelingen en vraag deze aan. Je erectiestoornis behandelen is zo geregeld met een erectiestoornis behandeling via DokterJaap.nl. Zo kan je de oorzaak van jouw erectiestoornis achterhalen en laat jij je erectiestoornis deskundig behandelen. Jouw erectiestoornis kan op verschillende wijzen worden behandeld. Bij DokterJaap.nl staat jouw privacy centraal, waarbij we je in staat stellen om op discrete wijze een erectiestoornis behandeling via je eigen huisarts aan te vragen. Dat is handig wanneer je het lastig vindt om hier je huisarts voor te moeten bezoeken.

Medicijn als behandeling erectiestoornis

Wanneer jouw huisarts als behandeling voor je erectiestoornis kiest voor medicamenteuze therapie, betekent dit dat je medicijnen ter behandeling van je erectiestoornis krijgt. De originele medicijnen die je via de discrete Nederlandse apotheek, die aan dit platform verbonden is, kunt aanvragen zijn: avanafil (Spedra®), sildenafil (Viagra® en generiek), tadalafil (Cialis®) en vardenafil (Levitra®).

Aan het begin van je behandelingsaanvraag heb je de mogelijkheid om een voorkeursbehandeling op te geven, waarbij de huisarts beslist over de uiteindelijke behandeling voor je erectieprobleem. Bij je voorkeur kun je naast het merk ook de gewenste sterkte (aantal milligram), aantal tabletten en hoeveelheid doosjes opgeven. Een erectiestoornis behandeling aanvragen doe je dus net zoals je op andere online doktersdiensten gewend bent. DokterJaap.nl waarborgt als enige, originele Nederlandse medicatie, veilig en discreet via je eigen huisarts en een Nederlandse apotheek.

Andere erectieprobleem behandelingen

Mocht je huisarts twijfelen of medicamenteuze therapie de meest geschikte oplossing voor je is als erectieprobleem behandeling, kan hij ook kiezen voor een andere erectiestoornis behandeling. Hierbij valt te denken aan gesprekstherapie, een penispomp, penisring of zelfinjectie therapie (ICI). Soms kan een combinatie van medicamenteuze therapie met een andere, niet medicamenteuze, erectieprobleem behandeling een oplossing bieden.

Behandel je erectiestoornis

Een erectiestoornis behandeling vraag je via DokterJaap.nl bij je eigen huisarts aan. De discrete Nederlandse apotheek, die verbonden is aan dit platform, zorgt vervolgens voor een discrete bezorging van originele medicatie. Lees meer over de medicamenteuze therapie en niet medicamenteuze erectiestoornis behandelingen en bekijk de prijslijst voor gegarandeerd originele medicatie, die je via DokterJaap.nl kan aanvragen.

Meer over erectiestoornis behandelingen

Medicijnen

Medicamenteuze hulp.

Lees meer...

Andere behandeling

Hulp zonder medicatie.

Lees meer...

Prijslijst

Bekijk de prijzen.

Lees meer...