Presteren onder druk

Presteren onder druk. Was het niet op school, dan was het wel tijdens je eerste baan, sportschool of tussen de lakens! Presteer weer met DokterJaap.nl.

 

Presteren onder druk

Presteren onder druk, iets dat je vast wel eens hebt meegemaakt. Als het niet vroeger op school was, was het wel tijdens je eerste baan, in de sportschool of tussen de lakens! Presteren onder druk doen we ook als we wat ouder worden, het zit in ons bloed. Maar wat als het je niet (altijd) meer lukt? Jij en je partner willen graag, maar presteren in bed lukt niet meer. Een vervelend probleem, DokterJaap.nl neemt hem serieus!

presteren onder druk

Presteer met je Jaapie

Je baalt enorm! Wilt er liever niet met je maten over te praten omdat je bang bent voor hun reactie. Daarnaast scheppen ze ook nog eens op over hoe groot "hij" in erectie is: "mijn Jaapie is wel 18 centimeter lang tijdens erectie!". Nou, laat die maten van je maar lullen, uit onderzoek blijkt namelijk dat de gemiddelde lengte van de penis in erectie tussen de 13 en 16 centimeter is met een doorsnee van 4 centimeter.1

Misschien stelt dit feit je wel een beetje gerust, waardoor praten over je erectie makkelijker wordt. Net als 943.597 andere mannen, ben jij niet de enige met een erectieprobleem. Want presteren onder druk, doe je wanneer je de moed niet laat zakken en opstaat om er wat aan te doen. Het negeren is hierbij niet de oplossing.

Schaamteloos presteren onder druk

Doe er nu iets aan! Waar een wil is, is een weg. Schuif die schaamte opzij en kom op voor je "Jaapie". Je durft er niet mee naar je huisarts, maar wil wel op een veilige en zo discreet mogelijke wijze geholpen worden. Dat kan via DokterJaap.nl. Wij verbinden je door naar de digitale wachtkamer van je eigen huisarts. Zo word je veilig door je eigen arts geholpen, zonder face-to-face contact.

Naast het feit dat je veilig en discreet geholpen bent, is het ook nog eens tijdbesparend. Je hoeft geen verlof op te nemen voor een bezoek aan de huisarts en wordt ook nog eens veilig geholpen. Zo ga je in de avond weer heerlijk naar dromenland. Sweet Dreams!

Bronnen

[1] Mens en Gezondheid (2016). Leuke penis weetjes. Retrieved September 16, 2016, from mens-en-gezondheid.infonu.nl.