Het betrouwbare e-health platform

Ontdek het betrouwbare e-health platform DokterJaap.nl, dat een halt toeroept tegen de illegale handel in medicijnen.

 

Het betrouwbare e-health platform

E-health platform DokterJaap.nl maakt zich op voor de strijd tegen de illegale handel in medicijnen. Zo blijkt uit onderzoek dat meer dan helft van alle online aangeschafte medicijnen niet echt is.1 Schandalig en nog eens verontrustend ook.

Een halt toeroepen tegen malafide handelaren is niet makkelijk, maar we proberen het toch. Tijdens de opstartfase hebben we goed geluisterd naar alle leden uit ons huisartsenpanel en houden we onze ogen wijd open voor wat we zien op het internet. Het grootste gevaar zit hem juist in het door de vingers zien van wat er werkelijk gebeurt.

Het doel van dit e-health platform is om de al op het internet zoekende patiënt veilig terug te brengen naar de (virtuele) wachtkamer van zijn huisarts. Zodra er een aanvraag geplaatst is, informeren we de huisarts hier gelijk over waarbij we uitleggen dat de patiënt omwille van schaamte, snelheid en gemak online geholpen wilt worden. 

erectiepillen via dokter jaap

Betrouwbaar

We kunnen vertellen hoe veilig, betrouwbaar en geweldig we wel niet zijn, maar dat zal natuurlijk niemand geloven. Daarom geven we graag het woord aan het Ministerie van Volksgezondheid, Wetenschap en Sport (VWS). Zo beschikt DokterJaap.nl over het officiële Common Logo, ook wel het EU Logo genoemd. Een keurmerk waarmee onze overheid laat zien dat een partij aangemerkt is als zijnde een: "Veilige online aanbieder van medicijnen".

Uiteraard voldoet DokterJaap.nl ook aan de Nederlandse wet- en regelgeving, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. Daarnaast verloopt alle communicatie via een moderne HTTPS / TLS verbinding, waardoor niemand zich onnodig zorgen hoeft te maken over onze veiligheid.

Samen met jou hopen we Nederland een stukje veiliger te maken in onze strijd tegen de illegale handel in medicijnen. We kunnen het!

Bronnen

[1] Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Internetpillen. Retrieved February 11, 2016, from internetpillen.nl.