Doe het veilig

Herinner jij het advies “doe het veilig” ook nog van vroeger? We weten gelijk dat hiermee veilig vrijen bedoeld wordt. In Rio werd je aan dit wijze advies opnieuw herinnerd.

 

Doe het veilig

Herinner jij het advies “doe het veilig” ook nog van vroeger? We weten gelijk dat hiermee veilig vrijen bedoeld wordt. In Rio werd je aan dit wijze advies opnieuw herinnerd. Tijdens de Olympische Spelen van 2016 werden door het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid 450.000 duurzame condooms, verdeeld over 41 automaten in het Olympische dorp, gratis beschikbaar gesteld voor de olympische sporters, medewerkers en bezoekers van het evenement.1 Veiligheid staat hier volledig centraal.

doe het veilig

Online veiligheid

Bij DokterJaap.nl is veiligheid, een belangrijke kernwaarde. We vrijen veilig, rijden veilig en leven veilig... Maar kopen we ook altijd veilig? Helaas is het antwoord daarop vaak nee. Meer dan 50% van alle online aangeschafte medicatie is niet echt.2 Het VWS waarschuwt voor het risico op namaakgeneesmiddelen via het internet. Want wist je dat circa 250.000 Nederlanders jaarlijks hun gezondheid en in sommige gevallen zelfs hun leven riskeren?3,4,5 Doe het veilig en breng je gezondheid niet in gevaar.

Seksgerelateerde medicatie

Een groot deel van de medicatie die online besteld wordt is seksgerelateerd, zoals de medicatie ter behandeling van een erectiestoornis (Erectiele Dysfunctie). Een probleem waar 16,8% van alle mannen boven de 18 jaar en 40% boven de 60 jaar mee zitten.6 Je voelt je ongemakkelijk, praat er liever niet over, schaamt je en zou zo graag weer met je lieve, sexy partner willen vrijen, maar het lukt niet. Je hebt problemen met het krijgen van een erectie. Praten met je arts zie je niet zo zitten, maar je wil wel wat aan je erectieprobleem doen. Daarom heb je al op verschillende websites gezocht naar een oplossing. Ook heb je het online kopen van medicatie overwogen, maar twijfel je over de veiligheid van het online bestellen. Uiteindelijk wil je het erbij laten zitten, het probleem groeit maar je erectie daarentegen niet!

Veilig erectiepillen bestellen

Bestel veilig alle bekende merken erectiepillen via DokterJaap.nl. Doe het veilig en plaats in een paar stappen een bestelling, waarna je huisarts, zonder face-to-face contact, controleert of het verantwoord is. Hierna ontvang je na betaling binnen 1 tot 2 werkdagen 100% originele medicatie in huis. Geen vage of neppe medicijnen uit het buitenland, waar rattengif of loodhoudende verf in kan zitten.7 Nee, bij DokterJaap.nl krijg je gegarandeerd echte medicatie die door de Nederlandse overheid goedgekeurd is. Betrouwbaar, discreet en makkelijk, zodat jij weer volop van het leven geniet.

Bronnen

[1] One World (2016). Brazilianen vrijen verantwoord tijdens de spelen. Retrieved August 10, 2016, from oneworld.nl.

[2] Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Internetpillen. Retrieved February 11, 2016, from internetpillen.nl.

[3] Elsevier (2016). Wees op uw hoede voor internetpillen. Retrieved August 10, 2016, from elsevier.nl.

[4] Gezondheidsnet (2016). De gevaren van internetpillen. Retrieved August 10, 2016, from gezondheidsnet.nl.

[5] HLN.BE (2016). Elk jaar vallen 200.000 doden door medicijnen. Retrieved August 10, 2016, from hln.be.

[6] De Boer, BJ (2004). Erectile dysfunction in primary care: the ENIGMA study. Universiteit Utrecht: Proefschrift.

[7] Pfizer (2016). Het gevaar van namaakgeneesmiddelen. Retrieved August, 10, 2016 from: pfizer.nl.