Steunpunt Farmacie Velsen-Noord

De apotheek die verbonden is aan dit platform

 

Steunpunt Farmacie Velsen-Noord

De apotheek die verbonden is aan dit platform en medicijnen aanbiedt, verkoopt en levert is Steunpunt Farmacie Velsen-Noord. Deze apotheek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder nummer 35030095, met zetel te Wijkerstraatweg 171, 1951 ED Velsen-Noord, BTW-nummer: NL8099.48.011.B01 en is geregistreerd bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) onder nummer 02008746.

Waarom deze website?

Steeds meer patiënten in Nederland kopen medicatie online. Een groot deel van deze medicijnen betreft medicatie ter behandeling van een erectiestoornis. De reden is dat de mannelijke patiënt zich vaak schaamt voor zijn aandoening en soms niet in gesprek wil gaan met zijn huisarts of apotheker. Een online aankoop is vaak geen veilige manier om medicatie te verkrijgen: de huisarts is niet op de hoogte of de juiste diagnose is gesteld en of het juiste medicijn op de juiste manier wordt gebruikt. Bovendien is het risico op namaakgeneesmiddelen erg groot (meer dan 50% van alle online aangeschafte medicatie is niet echt1).

Medicijnen

Via deze website worden patiƫnten / aanvragers in Nederland gefaciliteerd om via de eigen huisarts discreet een medicamenteuze behandeling voor hun erectiestoornis aan te vragen en via de in Nederland geregistreerde en gevestigde apotheek Steunpunt Farmacie Velsen-Noord geleverd te krijgen. Zo is de patiƫnt ervan verzekerd dat hij originele, door de Nederlandse overheid goedgekeurde, medicatie ontvangt en geen namaakpillen.

Vragen over deze website?

Zijn er nog vragen over de apotheek? Stel deze dan via het contactformulier. We zullen ervoor zorgen dat de vraag snel bij de juiste persoon terecht komt.

[1] Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Internetpillen. Retrieved February 11, 2016, from internetpillen.nl.