Adverteren

Samenwerken aan tevreden patiënten

 

Adverteren

Adverteren voor DokterJaap.nl en geld verdienen? Dat kan met ons affiliate programma, door anderen te informeren over de behandelingen voor een erectiestoornis. Schrijf je direct in op ons affiliate programma, en ga vandaag nog aan de slag.

Stappenplan samenwerking:

  1. Meld je aan voor ons programma;
  2. Laat de post op je website reviewen;
  3. Blijf je aan de regels houden.

Het affiliate programma

Bij DokterJaap.nl vinden we het belangrijk dat mannen met een erectiestoornis een mogelijke oplossing vinden voor hun erectieprobleem. We doen er alles voor om te zorgen dat deze mannen ons weten te vinden. Dit om ze discreet via de eigen huisarts een veilige behandeling aan te laten vragen. DokterJaap.nl faciliteert in het contact tussen de patiënt en de eigen huisarts, waarbij de discrete apotheek die verbonden is aan dit platform de medicatie uitlevert. Dat is de hoofdgedachte van het affiliate programma. DokterJaap.nl verkoopt, levert en biedt absoluut géén medicijnen aan.

Voordelen om te adverteren

Het grote voordeel voor jou om te adverteren voor DokterJaap.nl is dat je per goedgekeurde behandelingsaanvraag 7,50 euro en 5% van de orderwaarde aan commissie verdiend. Dit geldt op iedere (betaalde) behandeling die vanuit je advertentie komt. Iedere maand ontvang je de commissie (vanaf 100 euro) uitbetaald op je eigen rekening. Je aanmelding is gratis en er zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

Voorwaarden om te adverteren

Om in aanmerking te komen voor het affiliate programma van DokterJaap.nl dien je 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze Conditions of Participation. Zo mag je mensen niet lastig vallen met SPAM of valse beloftes. Advertenties plaatsen op websites die zich met illegale activiteiten bezighouden zijn ook niet toegestaan, je dient dan ook op een correcte manier DokterJaap.nl te promoten. Valsspelen wordt niet getolereerd en we zullen je in geval van verdenking hiervan uitsluiten voor ons programma en de tot dan toe verdiende commissie niet uitbetalen.

Natuurlijk wil je net als wij op een nette manier mannen met een erectiestoornis helpen en houd je je binnen alle ethische normen en waarden aan de spelregels. Veel succes en laten we ervoor zorgen dat we een hoop mannen mogen helpen!